Box upgrade behaving strangely?


#1

Hey everyone,

not sure if it’s a bug or normal behavior (I’m not really good with git)

[02:20 [email protected] ~] > box upgrade
Updating QuickBox local repository
Entering 'dashboard’
fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/dashboard
Stopping at ‘dashboard’; script returned non-zero status.
Entering 'dashboard’
fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/dashboard
Stopping at ‘dashboard’; script returned non-zero status.
Entering 'dashboard’
fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/dashboard
Stopping at ‘dashboard’; script returned non-zero status.
/root
Upgrading QuickBox … This may take a moment
fatal: destination path ‘QuickBox’ already exists and is not an empty directory.

fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/setup
fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/rutorrent
fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/rtplugins
fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/packages
fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/themes/modules/smoked
fatal: Not a git repository: /root/QuickBox/.git/modules/rttheme

sending incremental file list

sending incremental file list
conf/
conf/users/
css/
images/
js/
lang/
php/
share/
share/settings/
share/torrents/
share/users/
… (Not pasting everything)
widgets/bw_tables.php
6,548 100% 6.24MB/s 0:00:00 (xfr#2, to-chk=13/425)
widgets/data.php
1,283 100% 1.22MB/s 0:00:00 (xfr#3, to-chk=10/425)
widgets/stat.php
340 100% 332.03kB/s 0:00:00 (xfr#4, to-chk=3/425)

Already on 'master’
Your branch is up-to-date with ‘origin/master’.
Already up-to-date.


#2

Did you upgrade to new repo?