After Update, quickbox works for about 90 seconds, then unable to connect


#1

I’ve had my quickbox working fine for many months. I recently updated the box through the updater, and immediately i started having problems. I thought it may be the mono issue that I came across while troubleshooting. After rebooting the machine I can get to the dashboard, radarr, sonarr, deluge fine. But after 90 seconds, all of them say unable to connect. If i reboot apache the it starts over and works for another 90 seconds, but when I check apache status it is always running.

I created a new ubuntu vm and did a fresh install of quickbox with the same results. I am not great at linux and finding log files and troubleshooting is a bit of a challenge for me, so any help in tracking down what is going on would be greatly appreciated. Thanks.


#2

post the output of the following command:
journalctl -x -e -u apache2

-x extended log
-e jump to end on output
-u filter by unit


#3

– Logs begin at Sat 2018-04-28 11:52:22 PDT, end at Sat 2018-04-28 12:11:21 PDT. –

Apr 28 11:52:32 Seedbox systemd[1]: Starting LSB: Apache2 web server…

– Subject: Unit apache2.service has begun start-up

– Defined-By: systemd

– Support: http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/systemd-devel

– Unit apache2.service has begun starting up.

Apr 28 11:52:32 Seedbox apache2[1585]: * Starting Apache httpd web server apache2

Apr 28 11:52:34 Seedbox apache2[1585]: [Sat Apr 28 11:52:34.722006 2018] [so:warn] [pid 1647] AH01574: module

Apr 28 11:52:34 Seedbox apache2[1585]: AH00558: apache2: Could not reliably determine the server’s fully quali

Apr 28 11:52:35 Seedbox apache2[1585]: *

Apr 28 11:52:35 Seedbox systemd[1]: Started LSB: Apache2 web server.

– Subject: Unit apache2.service has finished start-up

– Defined-By: systemd

– Support: http://lists.freedesktop.org/mailman/listinfo/systemd-devel

– Unit apache2.service has finished starting up.

– The start-up result is done.

Apr 28 11:53:10 Seedbox sudo[2218]: www-data : TTY=unknown ; PWD=/srv/rutorrent/home ; USER=root ; COMMAND=/us

Apr 28 11:53:10 Seedbox sudo[2218]: pam_unix(sudo:session): session opened for user root by (uid=0)

Apr 28 11:53:10 Seedbox sudo[2218]: pam_unix(sudo:session): session closed for user root


#4

I’ve since installed 5 fresh vms, and on all the same issue occurs. Seedbox installs fine, and before I can even install the first package, it will hang after a minute or two. then maybe 5 or 15 minutes later, the dashboard will become available for a few minutes and then hang again. But it says it’s been online the whole time in the dashboard. I’m at my wits end, can someone please help. Same behavior local or remote.


#5

What is your provider?